Velis & Remis
Yritys


Vuonna 2012 perustetun yrityksen nimi Velis et Remis on latinankielinen sanonta ”kaikin keinoin”, kirjaimellisesti ”purjein ja airoin”.
Lähtökohtanamme oli löytää keinot yhdistää Independent-elokuva, yritysjohtaminen, osaamisen kehittäminen ja yhteiskunnallinen vaikuttaminen. Lopputuloksena on valtavirrasta poikkeava kokonaisuus, josta uusia ideoita ovat ammentaneet asiakkaamme sekä yksityiseltä että julkiselta sektorilta. Niin palvelu- kuin teknisiltä aloilta, kulttuurialoilta sosiaali- ja terveysaloille.

Luonnollisesti emme ole maailmassa yksin ja siksi tarjoamme kokonaisratkaisuja myös yhteistyökumppaneidemme kautta. Kutsu meidät kertomaan lisää!

Visio


Menestyksen kolme kulmakiveä ovat motivaatio, osaaminen ja kommunikaatio. Nämä koskevat niin organisaatioiden sisäistä kuin ulkoistakin kehitystä ja haluamme parantaa maailmaa auttamalla organisaatioita näihin liittyvien haasteiden ratkaisussa.

Arvot


Arvomme ovat perinteitä kunnioittava uudistaminen, jatkuva parantaminen, oppimisen ilo ja rohkeus. Näillä viestitämme asiakkaillemme, että kyetäkseen muutokseen on ymmärrettävä asioiden taustat ja historia. Lisäksi maailma ja ihmiset kehittyvät jatkuvasti. Tämä ei ole rasite, koska jokaisesta päivästä voi saada jotain uutta ja eilistä parempaa.
Tartumme rohkeasti haasteisiin ja rohkaisemme muitakin.