Velis & Remis

Viestintä ja johtaminen

Emme pelkää tehdä työtä ”kädet savessa”.
Olemme mukana itkemässä ja nauramassa asiakkaidemme kanssa, kun viisaat sanat ja hyvät opit konkretisoituvat arjen saavutuksiksi.

Tarjoamme palveluita johtamisen ja viestinnän kehittämisessä, sekä osaamisen hallinnassa niin sisäisissä kuin ulkoisissa liiketoiminnan haasteissa. 

Tällaisia haasteita olemme ratkoneet henkilöstön osaamisen ja työmotivaation valmentajina, muutosprojektien kouluttajina ja konsultteina, viestinnän ja markkinoinnin kehittäjinä, sekä koulutusten ja dokumentointien organisoijina.

 

eKoulutukset

Olemme toimittajista riippumaton eKoulutusten toteuttaja, joka selvittää, suunnittelee ja toteuttaa projektit juuri teidän tarpeidenne mukaan.


Toimimme yhteistyössä useamman merkittävän toimijan kanssa, ja lisäksi olemme mukana Suomen suurimmassa riippumattomassa organisaatiossa
Suomen eOppimiskeskuksessa päättävänä yhteisöjäsenenä.

Videotuotanto

eKoulutusten lisäksi teemme myös
monenlaista muuta liikkuvan kuvan käyttöön liittyvää.

Tällaisia ovat koulutusvideot, esittelyvideot, pienet mainokset, videohaastattelut, lyhytelokuvat ja dokumenttielokuvat.Osaamisemme ja kalustomme riittäisi vaikka täysimittaiseen elokuvaan, mutta sellainen saa odottaa vielä.

Koulutus ja konsultointi

Teemme myös perinteisiä luokkahuonekoulutuksia ja osallistumme varsinaisiin toteutushankkeisiin joko tekijöinä tai mentoreina/valmentajina.

Osaamisalueitamme mm.
- Motivaatio ja osaamisen kehittäminen
- Johtaminen ja muutosjohtaminen.
- Sisäinen ja ulkoinen viestintä.
- Kansainvälinen liiketoiminta
- Markkinointi.